: info@paarden4daagse-zorgvlied.nl

Uw wilt ook graag vrijwilligen tijdens de paarden4daagse van Zorgvlied. Proef de gezellige sfeer, en doe mee! :-) 


Wanneer u zich inschrijft als vrijwilliger voor tijdens de paardenvrierdaagse krijgt u van ons een bericht terug met de verkeersregelaarscursus die u thuis kunt gaan maken. Het vergt ongeveer een 10 a 15 minuten van uw tijd.

Waarschijnlijk hoeft u maar één en misschien twee dagen ergens te staan als verkeersregelaar. U staat altijd met minimaal twee personen op één oversteekpunt. (tijd ongeveer vanaf 11.00 uur tot laatste 17.00 uur 11 t/m 14 September. 

Wij waarderen uw hulp als vrijwillger enorm! 


Wat kunt u terug verwachten wanneer u vrijwilliger bent?

  • U bent van harte uitgenodigd tijdens de vrijwilligers avond op datum: donderdag 30 Augustus 2018 tijd: 20.30 uur onder het genot van een kop koffie/thee, koek, een drankje en een kleine versnapering . Op deze avond wordt u ingedeeld voor een dag(en)  en tijd tijdens de vierdaagse. U krijgt bij aanmelding via formulier hier nog nader bericht van door ons.
  • Tijdens de dag of dagen van vrijwilligen krijgt u een goed gevulde lunchpakket mee en drinken.
  • U krijgt een gratis bon voor toegang tot de donderdag avond tijdens de barbecue en feestavond bij Ludanchelohoeve. (mocht u extra bonnen willen voor uw echtgenoot of vriend/vriendin kunnen die worden gekocht bij secretariaat. )
  • Na het vrijwilligen krijgt u bij het afmelden op het secretariaat een gadget mee van ons als dank voor het vrijwillger zijn van dit jaar! Wij hopen dat u het geweldig leuk heeft gehad, en hopen ook volgend jaar weer op uw steun!


Aanmelden als vrijwilliger voor tijdens de paardenvierdaagse