: info@paarden4daagse-zorgvlied.nl

Kosten voor deelname

De kosten voor deelname aan de paardenvierdaagse van Zorgvlied bedragen voor:

Helaas is het nog niet mogelijk vanwege de strenge corona maatregelen een feestavond met bbq te organiseren! We hebben daarom de prijs verlaagd maar nu zonder de kosten van de feestavond en bbq. Mocht het nu blijken dat dit wel door kan gaan, kan men zich hiervoor opgeven bij het afhalen van het startnummer. Het bedrag á €12,50 dient direct contant te worden voldaan.

  • Ruiter €45,- (zonder feestavond en bbq vanwege corona maatregelen zie opmerking hierboven)
  • Menner €60,- (incl. 1 groom) (zonder feestavond en bbq vanwege corona maatregelen zie opmerking hierboven)

excl. transactiekosten a € 1,38 per deelnemer

(Let op! Wanneer u menner bent kunt u zich niet opgeven als ruiter. Dit zal worden gecontroleerd bij het start/finish bureau)

Wanneer u de ene dag meedoet als ruiter en de andere dag als menner, geeft u zich op als menner en betaalt ook het tarief als menner.

De sluitingsdatum voor inschrijving is 1 september 2021.

Deelnemers die zich afmelden vóór de sluitingsdatum , ontvangen het inschrijfgeld retour, met inhouding van €5,- administratie kosten.

Na 31 augustus 2021 vindt er geen restitutie meer plaats.

Deelnemers die toch nog mee willen doen na datum van inschrijving betalen €10,- extra aan inschrijfgeld/administratiekosten per persoon!  (TIP! Zorg ervoor dat u voor sluitingsdatum inschrijft, want er kan alleen worden ingeschreven als er nog ruimte is!)